Professional Scrum Master Training

Professional Scrum Master training

Professional Scrum Trainer

Professional Scrum Trainer Cesario RamosDeze Professional Scrum Master Training wordt verzorgd door Cesario Ramos, de eerste Professional Scrum Trainer in Nederland. Cesario Ramos is professional agile coach en begeleid organisaties in agile adoptie. Hiernaast is hij een frequent spreker op internationale conferenties en de auteur van het boek Emergent en co-auteur van het boek Scrum Patterns. Door de uitgebreide praktijk ervaring van Cesario Ramos komen in de training naast de standaard onderwerpen ook de laatste in de praktijk werkende Scrum patterns en Scrum adoptie technieken en principes voor.

CertificatieProfessional Scrum Master badge

Om de officiële Scrum.org certificering te behalen, dienen de studenten het Professional Scrum Master examen af te leggen. Dit is een online examen, waarvan de kosten bij de
prijs van de training zijn inbegrepen.

Prijs

De kosten van de certified Scrum training zijn Euro 1.595,- ex Btw per persoon. Inbegrepen bij de prijs zijn de toegangscode voor het afleggen van het online examen, het officiële trainingsmateriaal en voor beide dagen koffie, thee, versnaperingen en lunch.

 

Recomendations