Professional Scrum Master-Training 14-15 maart

[hippo-column class="col-md-6 col-xs-6 "]

Professional Scrum Trainer®

Professional Scrum TrainerDeze Professional Scrum Master Training wordt verzorgd door Cesario Ramos, de eerste Professional Scrum Trainer® in Nederland. Cesario Ramos is professional agile coach en begeleid organisaties in agile adoptie. Hiernaast is hij een frequent spreker op internationale conferenties en de auteur van het boek Emergent en co-auteur van het boek Scrum Patterns. Door de uitgebreide praktijk ervaring van Cesario Ramos komen in de training naast de standaard onderwerpen ook de laatste in de praktijk werkende Scrum patterns en Scrum adoptie technieken en principes voor.

Certificatie

Professional Scrum Master IOm de officiële Scrum.org certificering te behalen, dienen de studenten het Professional Scrum Master examen af te leggen. Dit is een online examen, waarvan de kosten bij de prijs van de training zijn inbegrepen.

Prijs

De kosten van de certified Scrum training zijn Euro 1.495,- ex Btw per persoon. Inbegrepen bij de prijs zijn de toegangscode voor het afleggen van het online examen, het officiële trainingsmateriaal en voor beide dagen koffie, thee, versnaperingen en lunch.

Lokatie

De training is in het makkelijk te bereiken kantoor van Delta-N.

Scrum training lokatie

Kantoor Delta-N Laan van Waalhaven 450

2497 GR Den Haag

[/hippo-column] [hippo-column class="col-md-6 col-xs-6 "]
Deelnemer
Bedrijfs gegevens
[/hippo-column]