Waarom AgiliX

Werken in een Agile bedrijf zorgt voor uitdaging, samenwerking en plezier. AgiliX is dan ook overtuigd van de kracht van Agile voor de succesvolle ontwikkeling en groei van mensen, organisaties en de wereld.

De doelstelling van AgiliX is het creëren van geweldige organisaties waarin mensen een duidelijk doel nastreven, frequent terugkoppeling krijgen over voortgang en de uitdagingen van hun klanten heel goed begrijpen. De organisatie is een omgeving waarin mensen gezamenlijk ontdekken hoe het juiste product te maken, waarin kwaliteit en meesterschap vanzelfsprekend zijn en waarin continu de huidige manier van werken wordt verbetert.

Onze uitdaging

AgiliX legt de lat hoog. Niet alleen voor de teams die we begeleiden, maar vooral ook voor onszelf. Agile en Scrum zijn voortdurend in beweging. AgiliX volgt niet alleen de ontwikkelingen nauwgezet, we zijn ook nauw betrokken bij de ontwikkeling ervan. Zo zijn we in staat onze klanten steeds de nieuwste technieken en inzichten aan te reiken.

Wie zijn wij?

AgiliX is een netwerk organisatie die wereldwijd Agile adoptie trajecten en gecertificeerde trainingen verzorgt. AgiliX is in 2010 opgericht door Cesario Ramos.

AgiliX Partners

  • AgiliX verzorgt de officiële Professional Scrum™ Trainingen van Scrum.org.
  • AgiliX Professional Training Network™ Member van Scrum.org
  • AgiliX is Certified Instructor van de Innovation Games® for Customer Understanding.
  • AgiliX Certified LeSS Coaching Company voor The LeSS Company.
  • AgiliX verzorgt de certified Large Scale Scrum (LeSS) Practitioner trainingen van The LeSS Company.
  • AgiliX is Evidence Based Management expert voor Agility Path™ bij EBMgt

Referenties

AgiliX heeft opdrachten uitgevoerd voor onder meer ING, Rabobank (International), Raifeisenbank, AXA, Centraal Beheer, NN, Pulse, ABN AMRO, Justitiële Informatie Dienst, Adwise, Powerhouse, Rituals, Barco, Thales, FrieslandCampina, Unit4, Independer, Parkpost (CMI), Ellips, Reasult, Astron, PANalytical, ASR, SNSBank, Tele2, CCS, Achmea, Prorail, Wincor Nixdorf and Philips.

Over de sticky note

Het logo van AgiliX is afgeleid van de bekende sticky note, een essentieel gereedschap bij innovatie. De sticky note ondersteunt visueel denken en het verkennen, vastleggen en ordenen van ideeën en inzichten tot een bruikbaar resultaat. In Lean & Agile development worden sticky notes veel gebruikt. Het zorgt voor samenwerking en visueel management en is daarmee feitelijk een van de belangrijkste tools van een innovatie project.