Waarom AgiliX?

Werken in een Agile bedrijf is uitdagend, gezamenlijk en plezier. AgiliX is dan ook overtuigd van de kracht van Agile werken om waarde creatie te maximaliseren voor het bedrijf, de mensen en de wereld. 

De doelstelling van AgiliX is het creëren van geweldige organisaties waarin mensen een duidelijk doel nastreven, frequent terugkoppeling krijgen over voortgang en een excellent begrip hebben van de uitdagingen van klanten. Een omgeving waarin de mensen gezamenlijk ontdekken hoe het juiste product te maken, waarin kwaliteit en meesterschap vanzelfsprekend zijn en waarin continu de huidige manier van werken wordt verbetert.

Wat doen we?

AgiliX begeleidt organisaties bij de succesvolle adoptie van Agile product ontwikkeling, van marketing idee tot oplevering. We bieden een praktische combinatie van doelgerichte Agile coaching, certified trainingen, workshops en hands-on consultancy. Met deze combinatie brengen we management teams, Product Owners, Scrum Masters en development teams snel op stoom. We houden ervaren Scrum Teams scherp op het gebied van Agile requirements management, Test Driven Development, Agile architecture en Agile testing.

In al onze projecten stellen we de mensen centraal. We gaan niet voor niets uit van vernieuwing vanuit eigen kracht. We streven naar het realiseren van een cultuur van continue verbetering, vanuit de mensen zelf. AgiliX reikt kennis en vaardigheden aan, maar uiteindelijk maken organisaties zelf de omslag.

De kern van onze aanpak is respect voor mensen, leren door te doen en vernieuwing vanuit eigen kracht.

Onze uitdaging

AgiliX legt de lat hoog. Niet alleen voor de teams die we begeleiden, maar vooral ook voor onszelf. Agile en Scrum zijn voortdurend in beweging. AgiliX volgt de ontwikkelingen niet alleen nauwgezet, we zijn zelf ook nauw betrokken bij de ontwikkeling ervan. Zo zijn we in staat onze klanten steeds de nieuwste technieken en inzichten aan te reiken.

Wie zijn wij?

AgiliX is een netwerk organisatie die Lean & Agile adoptie trajecten begeleiden in Europa en wereldwijd trainingen verzorgen. AgiliX is in 2010 opgericht door Cesario Ramos

AgiliX Partners

 • AgiliX verzorgt de officiële Professional Scrum™ Trainingen van Scrum.org.

   

 • AgiliX Professional Training Network™ Member van Scrum.org

   

 • AgiliX is Certified Instructor van de Innovation Games® for Customer Understanding.

   

 • AgiliX Certified LeSS Coaching Company voor The LeSS Company.

   

 • AgiliX verzorgt de certified Large Scale Scrum (LeSS) Practitioner trainingen van The LeSS Company.

   

 • AgiliX is Evidence Based Management expert voor Agility Path™ bij EBMgt

   

Referenties

AgiliX heeft opdrachten uitgevoerd voor onder meer NN, Pulse, ING, ABN AMRO, Justitiële Informatie Dienst, Adwise, Powerhouse, Rituals, Barco N.V., Rabobank International, Thales, FrieslandCampina, Unit4, Independer, CMI, Parkpost, Ellips, Reasult, Astron, PANalytical, ASR, SNSBank, Tele2, CCS, Achmea, Prorail, Wincor Nixdorf en Philips.

Over de sticky note

AgiliX LogoHet logo van AgiliX is afgeleid van de bekende sticky-note. Niet voor niets, de sticky-note is een essentieel gereedschap bij innovatie. De sticky-note ondersteunt visueel denken en het verkennen, vastleggen en ordenen van ideeën en inzichten tot een bruikbaar resultaat. In Lean & Agile development worden sticky notes veel gebruikt. De sticky note zorgt voor samenwerking en visueel management en is daarmee feitelijk een van de belangrijkste tools van een project.