Scaled Professional Scrum Training

Scaled Professional Scrum

Professional Scrum Trainer®

Professional Scrum TrainerDeze Scaled Professional Scrum Training wordt verzorgd door Cesario Ramos, de eerste Professional Scrum- en Large Scale Scrum (LeSS) trainer in Nederland. Cesario Ramos is een frequent spreker op internationale conferenties en de auteur van het boek Emergent en co-auteur van het boek Scrum Patterns. Door de uitgebreide praktijk ervaring van Cesario Ramos komen in de training naast de standaard onderwerpen ook de laatste in de praktijk werkende Scrum patterns en Scrum adoptie technieken en principes voor.

Scaled Scrum CertificatieScaled Professional Scrum badge

Om de officiële Scrum.org certificering te behalen, dienen de studenten het Scaled Professional Scrum examen af te leggen. Dit is een online examen, waarvan de kosten bij de prijs van de training zijn inbegrepen.

Prijs

De kosten van de certified Scrum training zijn Euro 1.795,- ex Btw per persoon. Inbegrepen bij de prijs zijn de toegangscode voor het afleggen van het online examen, het officiële trainingsmateriaal en voor beide dagen koffie, thee, versnaperingen en lunch. Registreer voor 20 maart en ontvang een korting van Euro 200,-.

Datum

De training wordt gegeven op 20 en 21 april 2017.

Lokatie

Hotel Houten

 training lokatie

Hoofdveste 25

3992 DH Utrecht - Houten

Deelnemer
Bedrijfs gegevens