Certified LeSS en Scrum Trainingen

Professional Training NetworkAgiliX verzorgt de officiële certified Scrum trainingen van Scrum.org. Certificeer je bij AgiliX als Certified LeSS Practitioner, Professional Scrum Master, Professional Scrum Product Owner en Scaled Professional Scrum. Ook voor inhouse en maatwerk Scrum trainingen.

Praktijkgericht en interactieve Scrum trainingen

De Scrum trainingen van AgiliX zijn praktijkgericht, maar wel met een gedegen theoretische onderbouwing. De Scrum trainingen geven niet alleen een flinke dosis inspiratie, je bouwt in korte tijd ook waardevolle kennis op om meteen mee aan de slag te kunnen.

Meer informatie over de Scrum trainingen.

Wil je weten welke training bij jou past, welke onderwerpen je precies kunt verwachten en hoe je je het best kunt voorbereiden? Bekijk dan de uitgebreide beschrijvingen van de Scrum trainingen.

Professional Scrum Trainingen

De tweedaagse Professional Scrum Master training Professional Scrum Master II (PSM II), Professional Scrum Product Owner trainingen Professional Scrum Foundation training van Scrum.org zijn gericht op Lean en Agile vaardigheden voor Scrum product owners, Scrum masters, development teams en management. Doel van de trainingen is het leren toepassen van Scrum, Lean en Agile technieken om innovatie en development te optimaliseren en met meer plezier betere resultaten te realiseren. Al onze Scrum trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ken Schwaber, een van de grondleggers van Scrum. Na het succesvol afleggen van het online examen mag je je certified Professional Scrum Master of certified Professional Scrum Product Owner noemen.

Professional Scrum Master Training

2 daagse gecertificeerde Scrum Master training van Scrum.org. Scrum vanuit de bron. Lees meer

Professional Scrum Master II

Voor ervaren Scrum Masters die de volgende stap willen maken naar Agile coach. Lees meer

Scrum Patterns

Expert Scrum training door de auteur van het boek Scrum Patterns. Lees meer

Product Owner Training

PSPO training van Scrum.org. Effectief en waarde gedreven product ontwikkeling met Scrum. Lees meer  

Certified LeSS (Large Scale Scrum) Practitioner Training

Large Scale Scrum (LeSS) is een raamwerk voor het opschalen van Scrum tot meer dan een team. Het past het Scrum raamwerk toe op meerdere teams en voegt enkele regels en richtlijnen toe. LeSS bouwt voort op de Scrum-principes van multifunctionele zelforganiserende teams. Het maakt gebruik van Empirical Process Control om een adoptie te krijgen die past en gedragen is. Met LeSS pas je Scrum toe op grote schaal; van drie tot honderden teams. De Certified LeSS Practitioner Training is een intensieve en interactieve training van drie dagen waarin het LeSS raamwerk , de principes, regels en richtlijnen uitgebreid worden behandeld. De training gaat in op de LeSS adoptie, de rol van het management en de inrichting van de organisatie. Het raamwerk wordt toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden en verschillende groepsoefeningen. Daarnaast is er veel ruimte voor interactie zodat je als deelnemer antwoord krijgt op jouw vragen.

De online gecertificeerde LeSS-training

De online Certified LeSS Training is verdeeld over 5 dagdelen. Meestal van 09:00 tot 12:30 uur.

Alle deelnemers worden voorlopig Certified LeSS Practitioner en krijgen een account op less.works. Hier kunnen ze aanvullende informatie vinden over LeSS, cursusinformatie delen en in contact blijven met de andere cursisten. Alle deelnemers krijgen een exemplaar van het boek: Grootschalige Scrum: Meer met LeSS.

Uw voorlopige Certified LeSS Practitioner omzetten naar een Certified LeSS Practitioner

Uw voorlopige Certified LeSS Practitioner verandert in een normale Certified LeSS Practitioner wanneer:

  • U heeft deelgenomen aan een persoonlijke LeSS & Learn-sessie.
  • U gratis de persoonlijke Certified LeSS Practitioner of Certified LeSS for Executives cursus volgt.

Certified LeSS Practitioner Training

Voor bedrijven die Scrum en Agile werken willen toepassen op grote schaal biedt LeSS (Large Scale Scrum) een oplossing dat in de praktijk is bewezen. Lees meer

ONLINE Certified LeSS Practitioner Training

De online versie van de certified LeSS training. Speciaal aangepast voor been virtual leerervaring

Lees meer

Leadership Training

Leer hoe de condities te creëren voor een sucesvolle agile transformatie en hoe high performing teams te creeren. De Certified LeSS for Executives Training en de Professional Agile Leadership trainingen gaan uitgebreid in op adoptie en de rol van het management.

Certified LeSS for Executives

LeSS is een organisatie ontwerp, een ontwerp dat een organisatie optimaliseert voor snelheid van waarde creatie, wendbaarheid en leren Lees meer

Professional Agile Coach

The Professional Agile Coach training gaat in op de fundamentele principes and technieken voor het coachen van een agile adoptie. Lees meer

Professional Agile Leadership ( PAL-E )

Twee daagse training voor managers om te leren hoe het beste Agile teams te onderseunen en coachen tot high performance. Lees meer