Professional Scrum Master training

Professional Scrum Trainer

Professional Scrum Trainer Cesario RamosDeze Professional Scrum Master Training wordt verzorgd door Roland Flemm. Roland is professional agile coach en begeleidt organisaties in agile adoptie. Hiernaast spreekt hij frequent op internationale conferenties en verzorgt trainingen. Door zijn uitgebreide praktijk ervaring komen in de training naast de standaard onderwerpen ook de laastste Scrum adoptie technieken en principes voor.

CertificatieProfessional Scrum Master badge

Om de officiële Scrum.org certificering te behalen, dienen de studenten het Professional Scrum Master examen af te leggen. Dit is een online examen, waarvan de kosten bij de prijs van de training zijn inbegrepen.

Prijs

De kosten van de certified Scrum training zijn Euro 1.695,- ex Btw per persoon. Inbegrepen bij de prijs zijn de toegangscode voor het afleggen van het online examen, het officiële trainingsmateriaal en voor beide dagen koffie, thee, versnaperingen en lunch. 

Registreer meer dan 1 maand voor aanvang van de training om in aanmerking te komen voor de early bird korting van Euro 200,-.

Datum en tijd

Zie Beschikbare data.

De training start telkens om 09:00 uur en eindigt op 17:00 uur.

Lokatie

President Carlton Hotel

Floraweg 25

Utrecht

Deelnemer
Kies uw Scrum Master Training
Bedrijfs gegevens