Inschrijving Professional Scrum Master II Training (PSM II)

Professional Scrum Trainer

Professional Scrum Trainer Cesario RamosDeze Professional Scrum Master II Training wordt verzorgd door Cesario Ramos (de eerste Professional Scrum Trainer in Nederland) en Roland Flemm. Zij zijn professional agile coach en begeleiden organisaties in agile adoptie. Hiernaast spreken zij frequent op internationale conferenties.  Cesario Ramos is de auteur van het boek Emergent en co-auteur van het boek Scrum Patterns. Door hun uitgebreide praktijk ervaring komen in de training naast de standaard onderwerpen ook de laatste in de praktijk werkende Scrum patterns en Scrum adoptie technieken en principes voor.

Certificatie

Om de officiële Scrum.org certificering te behalen, dienen de studenten het Professional Scrum Master II (PSM-II) examen af te leggen. Dit is een online examen, waarvan de kosten bij de prijs van de training zijn inbegrepen.

Certified LeSS Basics

Deze editie van de training is met Certified LeSS Basics. Deze training helpt je op weg met organisatie coaching van Scrum op schaal. 

Prijs

De kosten van de certified Scrum training zijn Euro 1.995,- ex Btw per persoon. Inbegrepen bij de prijs zijn de toegangscode voor het afleggen van het online PSM-II examen, het officiële trainingsmateriaal en voor beide dagen koffie, thee, versnaperingen en lunch.

Datum en tijd

Op 5, 6 en 7 maart 2018. 

De training start alle dagen om 09:00 uur en eindigt op 17:00 uur.

Lokatie

President Carlton Hotel

Floraweg 25

Utrecht

Deelnemer
Kies uw Scrum Master Training
Bedrijfs gegevens