Professional Scrum Product Owner Training

Professional Scrum Product Owner banner

Professional Scrum Trainer®

Professional Scrum Trainer badgeDeze Professional Scrum Product Owner Training wordt verzorgd door Cesario Ramos, de eerste Professional Scrum Trainer in Nederland. Door de praktijk ervaring van Cesario als agile management consultant en product manager komen in de training naast de standaard onderwerpen ook de laatste in de praktijk werkende Scrum patterns voor. Hiernaast is Cesario een frequent spreker op internationale conferenties en de auteur van het boek Emergent en co-auteur van het boek Scrum Patterns.

CertificeringProfessional Scrum Product Owner badge

Om de officiële Scrum.org certificering te behalen, dienen de studenten het Professional Scrum Product Owner examen af te leggen. Dit is een online examen, waarvan de kosten bij de prijs van de training zijn inbegrepen.

Prijs

De kosten van de certified Scrum training zijn Euro 1.595,- ex Btw per persoon. Registreer tot een maand voor aanvang en ontvang een korting van Euro 100,-. Inbegrepen bij de prijs zijn de toegangscode voor het afleggen van het online examen, het officiële trainingsmateriaal en voor beide dagen koffie, thee, versnaperingen en lunch.

Product Owner Training

Lokatie

De training wordt op meedere plekken gegeven. De exacte lokatie staat vermeld naast de datum van de training.

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden vindt u hier.

Deelnemer
Kies uw PSPO training
Bedrijfs gegevens

Recomendations