AGILE COACHING

We begeleiden organisaties bij Scrum adoptie door coaching en training. De kern van onze aanpak is respect voor mensen, leren door te doen en vernieuwing vanuit eigen kracht.

 

CERTIFIED TRAINING

Scrum en Agile zijn voortdurend in beweging. AgiliX volgt de ontwikkelingen niet alleen nauwgezet, we zijn zelf ook nauw betrokken bij de ontwikkeling ervan.

 

EMERGENT - Lean-Agile Adoption

 

Een blijvende adoptie van Agile werken in uw organisatie, hoe pak je dat aan? AgiliX begeleidt Agile adoptie door professional coaching, training en hands-on consultancy; van visie en waarden tot management, teams, organisatie structuur en engineering practices. Agile adoptie door AgiliX is persoonlijk, op maat en wordt verzorgd door certified coaches en LeSS practitioners.

 Emergent book Cesario Ramos

Onze aanpak is beschreven in het boek EMERGENT - Lean & Agile Adoption for an innovative workplace. Het is een iteratieve aanpak en bestaat uit een verzameling activiteiten, regels en principes die we ontdekt hebben in onze jaren lange ervaring met Agile adopties

  

Professional Agile Coaching

 

Succesvolle projecten door Agile en Scrum, hoe pak je dat aan?

Wij helpen u op weg met professional Scrum coaching. AgiliX verzorgt hands-on coaching voor development en management teams op weg naar agile development en continue verbetering.

 Scrum Coach

Professional Scrum Expert Scrum.org

LeSS

 

Voor bedrijven die Scrum en Agile werken willen toepassen op grote schaal biedt LeSS (Large Scale Scrum) een oplossing dat in de praktijk is bewezen. LeSS biedt een raamwerk, regels en verschillende richtlijnen waarmee je goed en snel van start kunt.

Het LeSS raamwerk is voor Scrum tot ongeveer acht teams die aan een product werken. Daarnaast is het LeSS huge raamwerk, dat schaalt tot honderden teams.

LeSS Large Scale Scrum

Certified LeSS Coaching Company less.works

 

 

 

 

 

 

SCRUM TRAINING

 

De trainingen van AgiliX zijn interactief en met maximaal 16 deelnemers
en worden gegeven door certified trainers die zelf dagelijks in de praktijk staan.

 Professional Scrum Trainer  LeSS Trainer

Certificeer je bij AgiliX als Professional Scrum Master, Professional Scrum Product Owner, Certified LeSS Practitioner, Collaboration Architect of Scaled Professional Scrum. Ook voor in-house Scrum trainingen.