Certified Scrum Trainingen

Professional Training NetworkAgiliX verzorgt de officiële certified Scrum trainingen van Scrum.org. Certificeer je bij AgiliX als Professional Scrum Master, Professional Scrum Product Owner en Scaled Professional Scrum. Ook voor inhouse en maatwerk Scrum trainingen.

Professional Scrum Trainingen

Professional Scrum Master TrainingProfessional Scrum Product OwnerScaled Professional ScrumDe tweedaagse Professional Scrum Master training, Professional Scrum Product Owner trainingen Professional Scrum Foundation training van Scrum.org zijn gericht op Lean en Agile vaardigheden voor Scrum product owners, Scrum masters, development teams en management. Doel van de trainingen is het leren toepassen van Scrum, Lean en Agile technieken om innovatie en development te optimaliseren en met meer plezier betere resultaten te realiseren. Al onze Scrum trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ken Schwaber, een van de grondleggers van Scrum.

Na het succesvol afleggen van het online examen mag je je certified Professional Scrum Master of certified Professional Scrum Product Owner noemen.

Praktijkgerichte en interactive Scrum Trainingen

De Scrum trainingen van AgiliX zijn praktijkgericht, maar wel met een gedegen theoretische onderbouwing. De Scrum trainingen geven niet alleen een flinke dosis inspiratie, je bouwt in korte tijd ook waardevolle kennis op om meteen mee aan de slag te kunnen.

Meer informatie over de Scrum trainingen

Wil je weten welke training bij jou past, welke onderwerpen je precies kunt verwachten en hoe je je het best kunt voorbereiden? Bekijk dan de uitgebreide beschrijvingen van de Scrum trainingen

Certified LeSS (Large Scale Scrum) Practitioner Training

Certified LeSS (Large Scale Scrum) Practitioner TrainingLarge Scale Scrum (LeSS) is een raamwerk voor het opschalen van Scrum tot meer dan een team. Het past het Scrum raamwerk toe op meerdere teams en voegt enkele regels en richtlijnen toe.

LeSS bouwt voort op de Scrum-principes van multifunctionele zelforganiserende teams. Het maakt gebruik van Empirical Process Control om een adoptie te krijgen die past en gedragen is. Met LeSS pas je Scrum toe op grote schaal; van drie tot honderden teams.

De Certified LeSS Practitioner Training is een intensieve en interactieve training van drie dagen waarin het LeSS raamwerk , de principes, regels en richtlijnen uitgebreid worden behandeld. De training gaat in op de LeSS adoptie, de rol van het management en de inrichting van de organisatie. Het raamwerk wordt toegelicht aan de hand van praktijkvoorbeelden en verschillende groepsoefeningen. Daarnaast is er veel ruimte voor interactie zodat je als deelnemer antwoord krijgt op jouw vragen.

Training Impressie

 

Inschrijven voor een Scrum training?

Kijk in onze trainingskalender voor actuele data, locaties en prijzen van onze trainingen, en om je in te schrijven. Na het volgen van de training is de volgende stap het ook daadwerkelijk toepassen van de opgedane kennis in jouw eigen organisatie. AgiliX helpt je graag op weg.Bij al onze trainingen krijg je een optie op een gratis coaching sessie van een uur op locatie bij jouw bedrijf in Nederland.

Inhouse en maatwerk Scrum training of cursus

Naast open Scrum trainingen kan AgiliX ook in-house Scrum trainingen en Scrum cursussen verzorgen. Hiernaast ontwikkelt AgiliX in-house trainingen en cursussen op maat. Informeer naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

In samenwerking met Scrum.org

AgiliX werkt nauw samen met Scrum.org. Deze organisatie is in 2009 opgericht door Ken Schwaber, grondlegger van Scrum. Scrum.org heeft een leidende rol in de ontwikkeling en inhoudelijke groei van Scrum, met als doel het vak van software development verder te professionaliseren. AgiliX cursisten leggen hun examen rechtstreeks bij Scrum.org af.

Scrum.org logo

What Attendees Say

Certified LeSS Practitioner | Johan Janssen

Perfect LeSS training in 3 days and compliments for Cesario Ramos for all the inspiration and answers!

Johan Janssen

KPN

 

Certified LeSS Practitioner | Fabio Frascella

Great content and great teacher, the pace was just perfect and the interaction with the other attendees was priceless.

Fabio Frascella

Independent Agile Coach

 

Certified LeSS Practitioner | Remi Kok

I wanted to thank you again for an inspiring course. It was three long days with a lot of good practices. Loved the discussions and the contribution from Cesario’s experience. I learned that scaling up Scrum is made possible through the LeSS (Huge) Framework without losing the Scrum principles. For me there where a few great eye-openers. Going to use it that's for sure.

Thanks Cesario for a great time.

Remi Kok - infosupport.nl

 

Professional Scrum Master Training | Jean Kuppers

Great training. Really enjoyed Cesario’s interactive training methods. He did a great job tailoring the content of the course to the needs of the group. I can recommend this training to anyone who wants to understand SCRUM beyond just passing the assessment.
 
Jean Kuppers, Professional Scrum Master Training
 

 

PSPO Training | Marc Maessen

Hele leerzame en inspiratievolle training die aangepast kan worden naar de wens van de cursisten en zo toegespitst wordt op hetgeen het meest gevraagd benodigd is. Cesario is een trainer met een zeer grote schat aan ervaring en kennis en kan daardoor snel en adequaat de situatie anticiperen, de training bijsturen en de theorie aanvullen met real life voorbeelden die hij zelf heeft ondervonden. Zeer waardevolle hulpmiddelen en aftercare toegereikt gekregen en dus al met al uitermate tevreden. Absolute aanrader !!!
 
Marc Maessen, Professional Scrum Product Owner Training